pondělí 2. ledna 2017

Drzý podvod: Martin Kollár a Obchodní ústav

Martin Kollár
V dlouhé řadě podvodníků s binárním opcemi nám přibyl Obchodní ústav, který vás má učinit bohatými zadarmo.

Martin Kollár slibuje, že vás v Obchodním ústavu naučí vydělávat miliony korun tak, jak je vydělává on sám. Je to ale samozřejmě nesmysl a podvod.

Žádný obchodník binárních opcí jménem Kollár neexistuje, je to jen přejmenovaný Abramovič, respektive Wagner. Jedná se o zahraniční podvod přeložený do češtiny, a to ne vždy úplně zdatně.

Tento program pod všemi svými různými jmény je u nás dobře známý. Jeho podstatou je, že vám sice slíbí výdělky zadarmo, ale brzy zjistíte, že první věc, kterou po vás bude Kollár chtít, je registrace u jím určeného brokera a poslání peněz na tento účet.

Takže žádné testování a ověřování obchodního systému na tréninkovém účtu, jak by se to mělo vždy dělat. Důvod je prostý, Kollár je totiž placený určitými brokery za to, aby jim sháněl nové zákazníky, takže z vás hlavně chce mít zákazníka pro svého brokera.

A i když obchodovat ziskově neumí, tvrdí opak, aby vám mohl naslibovat zisky. Jinak byste neměli jediný důvod posílat peníze jeho brokerovi. Ale protože za vás dostane zaplaceno dřív, než o své peníze úplně přijdete a zjistíte, že jste byli podvedeni, je mu všechno jedno a říká vám jen samé lži.

Kollárova fotka patří nějakému modelu z fotobanky, to samé platí pro zkušenosti a recenze na stránce Obchodního ústavu. Všechno je falešné, všechno je podvrh.

Takže s obchodním ústavem určitě neobchodujte, protože byste o své peníze rychle a nenávratně přišli. Ostatně mělo by být samozřejmostí, že sliby zisků nevěříte anonymním, nedohledatelným a neregulovaným subjektům, že?

Žádné komentáře:

Okomentovat