úterý 16. srpna 2016

Honza Šrámek a 25 tisíc Kč denně v podvodu

Před časem jsem na tomto blogu varoval před podvodem Ultimate4Trading a teď se k němu přidal další element v podobě 25000 Kč denně od Honzy Šrámka.

Šrámek vypráví dojemný příběh o tom, jak se svým kamarádem ex-bankéřem postavil obchodní systém na binární opce, který vydělává 25 tisíc korun denně nebo také 700 tisíc korun měsíčně.

Program chtějí údajně komercializovat, a aby nejdříve získali zákaznické reference, rozdávají ho nyní zadarmo. 

Recenze

Stačí se trochu porozhlédnout po webu a na 25000 Kč denně a Šrámka najdete recenze:

V nich je hromada důkazů o tom, že je to celé podvod. Tak například kradené fotografie, které jsou vydávány za portréty skutečných uživatelů, kteří mají mít se systémem pozitivní zkušenosti.

Tím nejzávažnějším faktem ale je, že se v podstatě jedná jen o přípravku pro zmíněný Ultimate4Trading, což je obchodní systém, který falšuje výsledky demo obchodů, takže vyvolává dojem, že je skutečně ziskový.

Ale není. Jeho jediným cílem je vás přesvědčit poslat své peníze určitému brokerovi, a on vám je pak prodělá, protože v reálu obchodovat neumí!

Takže pozor

25000 Kč denně je extrémně nebezpečný podvod, pod kterým je podepsaný fiktivní Honza Šrámek. Jeho příběh je celý smyšlený a program na obchodování, který dostanete, je ztrátový.

Žádné komentáře:

Okomentovat