pondělí 22. února 2016

Podvody na binárních opcích v roce 2016

Z nového roku nám neuplynuly ani dva měsíce, a už tu máme celou řadu podvodů (AlgoCashMaster, Záleží na nás apod.). Zdá se tedy, že zneužívání binárních opcí je stále výdělečnou činností, a proto se dá očekávat, že bude i nadále pokračovat.

Přitom princip podvodů je pořád stejný a z mého pohledu také neskutečně průhledný a primitivní, přesto se evidentně hodně lidí nechá přesvědčit a obrat o peníze.

Základem totiž vždy je, že vám někdo slibuje velké výdělky, ale nejdřív po vás chce, abyste někam poslali své peníze. To u nikoho nevyvolává podezření? Podle mě by to mělo zarazit každého. Když vám někdo chce vydělávat peníze zadarmo, tak ať to dělá a neinkasuje vaše úspory...

Jenomže to je právě ten princip podvodů, slibovaná výdělečná binární strategie je totiž obyčejný šmejd, který nic neumí, a obchody otevírá v podstatě náhodně. Tím je zaručené, že se úspěšnost bude točit kolem padesáti procent, což bude znamenat převažující ztráty a klesají zůstatek na obchodním účtu.

Takže buď o své peníze přijdete úplně, nebo se k nim nedostanete, protože k podvodům tolerantní brokeři, jako EZTrader, mají tak komplikované podmínky pro výběry peněz z účtů, že je mnoho lidí nesplní a se svým zbytkem na účtu se rozloučí.

A tohle se opakuje pořád dokola, každý rok, pořád stejný princip, jen se mění názvy a video prezentace. Přitom si stačí hlídat vlastní peněženku (bankovní účet), abyste nenaletěli.

Poučení

  1. Je velice jednoduché poznat a vyvarovat se podvodů na binárních opcích, pravidla platící v roce 2016 se v ničem neliší od předchozích let.
  2. Když vám někdo slibuje, že vám bude vydělávat peníze, ale nejdřív po vás chce, abyste si otevřeli účet u konkrétního brokera a složili na něj peníze, můžete si být jistí, že se jedná o podvod.
  3. Nikdy neobchodujte nic na účtu s vlastními penězi, pokud jste si to nemohli nejdřív vyzkoušet a ověřit na demo účtu.
  4. Všechny nápady, strategie a systémy, které chcete obchodovat, si vždy nejdříve ověřte na nezávislém demo účtu. A až když máte ziskové výsledky na demu, můžete uvažovat o obchodování se skutečnými penězi.

Žádné komentáře:

Okomentovat